Newletters 4

El proppassat 16/11 vàrem realitzar l’assemblea de socis. Va estar molt concorreguda, de fet la sala feia temps que no la veiem tant plena.

Es varen aprovar totes les propostes que es van presentar, i, potser, el punt més rellevant va estar en la informació donada pel president sobre els canvis organitzatius que es volen aplicar.

Tant la liquidació de comptes del 2022 com el pressupost d’enguany varen ser objecte de comentaris per part dels assistents, que finalment els varen votar positivament de forma majoritària. També l’increment de la quota anual a 10 euros es va considerar adient.

Com deia abans, el punt més significatiu fou la informació que ara us volem fer arribar.

El president va comunicar que la propera assemblea de socis es farà al voltant del mes de maig del 2024. En ella hi haurà elecció de junta on es podran presentar les candidatures que ho considerin oportú, en les que ja no hi serà cap dels tres responsables actuals, ja sigui el president, el tresorer i el secretari. De fet, el tresorer ja va presentar la seva dimissió irrevocable, adequant-la, per assegurar el bon funcionament de la entitat, al ritme que necessiti la formació de la persona que el substituirà.

Paral·lelament, s’incorpora a la junta actual en Manel Martínez que ha manifestat la voluntat de presentar-se com a candidat a la presidència en la propera assemblea de socis.

El president va informar que, sota la direcció del futur candidat, es constituiria un grup motor format per les persones que consideri més adequades per garantir el bon funcionament de l’entitat fins a fer-se càrrec definitivament de la seva presidència, i que garantiran el bon funcionament social de l’associació.

Aquest és un relleu que busca dotar la nostra entitat de noves energies, energies que calen per mantenir allò que és bo i millorar el que sigui susceptible de ser-ho. Es un repte important per a tots nosaltres i demanem que totes aquelles persones que vegin la conveniència de reforçar l’associació i que puguin donar un cop de mà en les diferents tasques que es plantegen, que s’animin. Un treball en equip és sempre enriquidor i participar activament en la millora del nostre barri ens pot proporcionar moments on, com a persones, ens omplin de satisfacció. Calen mans, intel·ligència i treball per tirar endavant una entitat tant complexa com la nostre. Animeu-vos.