Qui som

Veïns i veïnes compromesos pel seu barri.

Els fins de l'associació

Agrupar als associats i veïnat de la demarcació ciutadana que s’especifica a l’ambit territorial i assumir la representació dels seus interessos.

Promoure la realització d’activitats, col·laborant amb aquesta finalitat amb d’altres organitzacions existents al barri i a la ciutat.

Promocionar i desenvolupar aquelles iniciatives que es considerin d’interès per a la millora i desenvolupament del barri.

Canalitzar les reivindicacions comunitàries dels seus associats i del veïnat del barri en general, defensant l’interès comú amb tots els estris que permeti la normativa vigent.

Fomentar la participació del veïnat per afavorir la cohesió comunitària.

Desenvolupar, afavorir i fomentar la realització d’activitats culturals al barri.

Per a l'assoliment d'aquets fins

Participació en totes aquelles reunions, audiències públiques i consells de districte que l’associació cregui d’interes per aconseguir els seus objectius.

Organitzció de festes tradicionals a nivell barri.

Facilitació i desenvolupament d’activitats formatives i esdeveniments de caire cultural a nivell del barri.

Organització de grups i comissions de treball quan es vegi convenient per assolir els objectius de defensa dels interessos del barri i el seu veïnat

Informació als associats de les reunions i assemblees que marquen aquets mateixos estatuts, així mateix difondre les campanyes i actuacions d’interès general pel veïnat del barri.

Col·laboració amb altres entitats de caire cultiral del barri.

Recerca de subvencions, concursos i ajudes públiques o privades per a donar suport a les activitats de l’associació.